Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie! Hier schrijft u zich uit.
 
Uw zorg is onze zorg
 
Alleen de beste én goedkoopste zorg in 2016

In 2016 gaan alle zorgpremies weer omhoog waardoor niet overstappen vaak een onnodig hoge zorgpremie betekent. Heeft u al eens overwogen om uw zorgverzekering via ons af te sluiten? U behaalt zowel financiële als kwalitatieve voordelen met een zorgverzekering via United Insurance. Door ons internetaanbod zijn namelijk vele bekende zorgaanbieders met een extra hoge kortingen opgenomen.

Ons aanbod

Van Delta Lloyd tot Achmea, van Amersfoortse tot ONVZ. Bij United Insurance kunt u er allemaal voor terecht. Als internetverzekeraar samenwerkend met de grote verzekeraars bieden wij hun producten het goedkoopste aan. Met keus voor vrije zorgkeuze, ruime aanvullende verzekeringen (extra United Insurancekorting), alle polissen en een hoog of laag eigen risico. U vraagt, wij draaien.

Zie hier ons uitgebreide aanbod.

Niet bij Independer wel bij de Consumentenbond!

Vergelijkingssites als Independer vragen hoge premies aan ons en wij weigeren deze te betalen. Dat wil niet zeggen dat wij niet de goedkoopste zijn. Vergelijk zelf en u zult zien dat United Insurance vaak goedkoper is. Dat blijkt ook keer op keer uit de testen van de Consumentenbond. Voor meer informatie hierover, klik hier.

Handige bespaartips

Tip 1: Sluit dit jaar geen aanvullende verzekering af voor brillen of lenzen. De aanvullende premies zijn hoger dan de totale jaarlijkse vergoeding.

Tip 2: Het hoogste eigen risico verlaagt uw premie al gauw met 20 euro per maand. In twee jaar tijd bespaart u zo al snel 500 euro. Dat is precies het verschil zijn tussen het laagste eigen risico (385 euro) en het hoogste (885 euro). Oftewel, als u een jaar onder de 385 euro eigen risico blijft, dan verliest u het jaar erop niets als u onverhoopt het maximale eigen risico moet betalen.

Tip 3: Als u uw premie van twaalf maanden ineens betaalt, krijgt u vaak enkele procenten korting op de gehele jaarpremie. En met de huidige lage rente is dat wel zo aantrekkelijk.

Ga voor Tip 4,5,6,7,8 en 9 naar onze website met waardevolle bespaartips

Welke polis past bij u?

Een budgetpolis, restitutiepolis of naturapolis. Welke polis bij u past, weet alleen u. Wij nemen alleen aan dat u de beste zorg wil voor de scherpste prijs. Dat is in ieder geval onze doelstelling met al die verschillende soorten polissen. Voor meer informatie over de verschillende polissen, klikt u hier.

Tot wanneer kunt u overstappen?

Om een onnodig hoge zorgpremie te voorkomen dient u de oude verzekering voor 31 december 2015 op te zeggen. U kunt vervolgens tot 1 februari de tijd nemen om een nieuwe verzekering uit te kiezen. Kiest u voor United Insurance dan zeggen wij uiteraard uw oude verzekering op.

Wij hopen natuurlijk van harte dat u in 2016 voor ons kiest. Ongeacht uw keuze, wens ik u sowieso fijne feestdagen met de familie en een gezond 2016!

 
Ik hoop van harte dat u onze werkwijze als prettig ervaart. Schroom niet met uw vragen, u kunt altijd bij ons terecht. Let´s buy it together.

Hartelijke groet,
Jorg Roodbeen
Directeur United Insurance
020 79 57 999
WhatsApp: 062856 3070
De Ruijterkade 139
1011AC te Amsterdam
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruijterkade 139 1011 AC Amsterdam