Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie! Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen, klik dan hier
 
United Insurance Nieuwsflits
 
Wat is een schade-inzittendenverzekering?
 
Een schadeverzekering voor inzittenden (ook wel SVI genoemd) is een aanvullende dekking op een autoverzekering en is gebonden aan de auto waarvoor deze verzekering is afgesloten. Bij een schadeverzekering voor inzittenden wordt tot een bedrag van € 1.000.000 alle schade vergoed die bestuurder en overige inzittenden lijden. De schade kan bestaan uit bijvoorbeeld inkomensderving, gescheurde kleding, uitvaartkosten, medische kosten of smartegeld.
 
De elektrische fiets en aansprakelijkheid
 
Er komen steeds meer nieuwe voertuigen met een (vaak elektro) hulpmotor waarmee mensen gemakkelijk en snel kunnen voortbewegen, zoals de e-bike of elobike. Hoe zit het met het verzekeren van aansprakelijkheid?

Lees verder »
 
De Consumentenbond vergelijkt
 
De United Insurance verzekeringen voor wonen en aansprakelijkheid zijn opgenomen in de vergelijker van Consumentenbond. Het blijkt dat onze verzekeringen in veel situaties als voordeligste uit de vergelijking komen. Voor ons het bewijs dat wij "waar voor uw geld leveren". Neem zelf de proef op de som en bereken uw besparing.

Bereken besparing avp, inboedel en opstal »
 
Auto beperkt of volledig casco verzekeren?
 
Jaap (24 jaar) koopt voor € 7.500 een mooie vier jaar oude Volkswagen Golf. De auto ziet er perfect onderhouden uit en heeft weinig kilometers gelopen. Jaap heeft de auto deels betaald met het geld dat hij gespaard heeft en hij heeft daarnaast € 3.500 kunnen lenen. Jaap verzekert de auto WA en beperkt casco want de premie voor volledig casco vindt hij wel erg hoog. De premie voor een WA en volledige cascodekking is bijna twee keer zo hoog als de premie voor een WA beperkte cascodekking.

Lees verder »
 
Online polismap nog verder uitgebreid
 
Opnieuw is uw online polismap (mijnUI) verder uitgebreid. Nu hebben wij ook uw schades online inzichtelijk gemaakt en is u uw saldo (plus de nota´s) af te lezen. Daarmee kunt u uw verzekeringen helemaal online beheren. U regelt uw verzekeringszaken wanneer en waar het u uitkomt. MijnUI werkt ook op uw tablet en smartphone!

Uiteraard blijven wij beschikbaar voor het persoonlijk beantwoorden van uw vragen en helpen wij u graag. Dat doen wij maandag tot en met vrijdag van 9 tot 9 en zaterdag van 10 tot 2.

Inloggen mijnUI »
 
Premies zorgverzekering 2015
 
Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe zorgpremies? Dat kan met de Zorgverzekering 2015 Alert Service.

Aanmelden Zorgverzekering Alert Service »
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruijterkade 139 1011 AC Amsterdam