Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie!
 
United Insurance Nieuwsflits
 
Nieuw design en groter aanbod
 
De afgelopen maanden hebben wij achter de schermen hard gewerkt aan het verbeteren van onze website. Zo hebben wij het design opgefrist en het aanbod uitgebreid, En wij zijn trots op het resultaat!

Naar de vernieuwde website»
 
Aanbod uitgebreid!
 
Met uw input hebben wij ons aanbod uitgebreid met reis-, rechtsbijstand- en ongevallenverzekeringen. Zoals u van ons gewend bent heeft u de premies met een paar muisklikken berekend en kunt u desgewenst de verzekering 24/7 aanvragen. Benieuwd naar ons aanbod?

Reisverzekering offerte »

Rechtsbijstand berekenen »

Ongevallenverzekering »
 
Nu ook lenen tegen de laagste rente!
 
De markt van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten is altijd in beweging. Is er eenmaal gekozen voor een lening dan wordt er daarna meestal geen aandacht meer aan besteed. Toch zijn er veel redenen om dat wel te doen!

Omdat de rente daalt - de rente is nu erg laag - of omdat uw persoonlijke situatie is gewijzigd. Het kan zijn dat u door een hoger inkomen tegen een lagere rente kunt lenen. Ook gebeurt het vaak dat er tegen verschillende condities wordt geleend. Het gebruik van een creditcard bijvoorbeeld is al snel een dure vorm van lenen door de hoge rente. Daarom is het verstandig om eens te laten toetsen of het voor u beter kan. Wij staan graag voor u klaar!

Gratis offerte lening aanvragen »
 
Online polismap nu nog beter
 
Via Mijn United Insurance kunt alle documenten zoals brieven, polissen en de groene kaart inzien, downloaden en printen. De online polismap is ook op uw tablet of smartphone te gebruiken. Daarmee heeft u uw verzekeringsdocumenten altijd bij de hand. Handig op vakantie als u de groene kaart nodig heeft of uw polis moet laten zien!

U kunt nu ook online wijzigingen doorgeven. Veel van deze wijzigingen worden direct en volledig geautomatiseerd doorgevoerd. Zo weet u zeker dat uw gegevens en polissen actueel blijven. En het mooiste is dat uw autoverzekering bij iedere wijziging even wordt gecheckt in onze vergelijker. Bij United Insurance profiteert u daarom altijd van het beste aanbod.

Inloggen Mijn UnitedInsurance »
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruijterkade 139 1011 AC Amsterdam