Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie! Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen, klik dan hier
 
Nieuwsflits United Insurance
 
Korting op energie
 
United Insurance is een samenwerking aangegaan met Budget Energie. Zij werken door hun efficiënte service tegen hele lage kosten. Al ruim 250.000 Nederlanders maakten de overstap. En volgens de Consumentenbond behoort Budget Energie tot de top 5 energieleveranciers.

Gemiddeld werd door de overstappers € 300 bespaard!

Bereken uw korting op energie »
 
Besparen op lening en krediet
 
Let op: geld lenen kost geld! Volgens Nibud hebben 3,7 miljoen huishoudens in Nederland een lening. Hierbij zijn hypotheken niet meegerekend. Er is berekend dat te duur lenen consumenten circa € 850 miljoen kost.

Te dure leningen zijn creditcards en postorderkrediet en de hoge rente op rood staan. De in het verleden afgesloten lening met een toen hoge rente die niet is aangepast. En leningen bij autobedrijven zijn vaak duur.

Hoewel de rente nu historisch laag is, is de gemiddelde rente op een bestaande lening dat niet. United Insurance heeft een samenwerking gesloten met specialisten in particuliere financieringen. Als u zich aanmeldt via onze website ontvangt u gratis een persoonlijk advies over uw bestaande lening of krediet.

Gratis bespaarservice »
 
Klantvoordeel in Online Polismap
 
In uw online portefeuille vindt u niet alleen alle polissen, correspondentie, schades, documenten en saldo informatie.

Ook extra klantvoordeel zoals een Members Only gedeelte van Weekendjeweg.nl. Hier vindt u deals die niet via hun reguliere website beschikbaar zijn. Het aanbod kent extra kortingen en via United Insurance boekt u vaak zonder kosten. Wist u dat u hier ook Nike sportkleding met hoge kortingen vindt? Deze superdeals vindt u exclusief in uw Online Polismap.

Naar Online Polismap »
 
Aansprakelijkheidsverzekering spotgoedkoop
 
De Consumentenbond deed in de Consumentengids van augustus 2014 een test en gaf onze Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) een 7,2 gemiddeld. Bovendien bleken wij voor gezinnen de allergoedkoopste van Nederland en ruim 50% goedkoper dan de duurste. Bespaar daarom ook vandaag nog op uw AVP en stap over. Bekijk meteen of u ook kunt besparen op uw inboedel- of opstalverzekering. Uw bestaande verzekering is meestal dagelijks opzegbaar!

Onze klanten beoordelen onze woonverzekering met een 8,5.

Naar avp, inboedel en opstal »
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruijterkade 139 1011 AC Amsterdam