Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie!
 
United Insurance Nieuwsflits
 
Is uw autoverzekering nog passend?
 
Koopt u een nieuwe auto dan is de keuze vaak gemakkelijk en verzekert u deze tegen alle risico´s oftewel all risk. Maar wat nu als uw auto een jaar of 5 oud is? Met onze keuzehulp is de afweging stukken gemakkelijker te maken en zorgt u ervoor dat u niet teveel verzekert.

Naar keuzehulp »
 
Mijn United Insurance vernieuwd
 
Online uw verzekeringen inzien kon al. Vanaf nu is het online portaal verder verbeterd en uitgebreid. Zo kunt u nu ook uw documenten waaronder brieven, polissen en documenten zoals de groene kaart inzien, downloaden en printen. De online polismap is ook op uw tablet of smartphone te gebruiken. Daarmee heeft u uw verzekeringsdocumenten altijd bij de hand.

Mijn UnitedInsurance »
 
Nog beter bereikbaar
 
Om tegemoet te komen aan de wens van veel van onze klanten om ook ´s avonds bereikbaar te zijn, hebben wij onze bereikbaarheid vergroot. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 9 uur ´s morgens tot 9 uur ´s avonds. En op zaterdag staan wij u graag te woord van 10 tot 14 uur.

Klantenservice »
 
Uw autoverzekering ieder jaar vergelijken?
 
Vaak heeft u ons gevonden door op internet te vergelijken. Hierin komen wij u graag tegemoet. United Insurance waardeert het dat u klant bent en dat laten wij zien door ieder jaar opnieuw de autoverzekering door onze premiedatabase te halen om ons beste aanbod voor u te selecteren. Dat betekent dat als de premie lager kan wij u dat alvast vertellen. Dat doen wij door in uw online polismap een nieuw voorstel voor u klaar te zetten. U ontvangt van ons een e-mail als het zover is. Wij noemen dit de Geïnformeerde Vergelijking.

Omdat onze autoverzekering dagelijks opzegbaar is, kunt u deze vergelijking ook op ieder moment dat u dat wenst zelf maken. Vindt u een beter aanbod in onze vergelijker dan stapt u gewoon over. Met een paar muisklikken is dat geregeld. En komt u er zelf niet uit dan belt u ons toch gewoon. Iedere doordeweekse avond tot 9 uur zitten wij voor u klaar!

Onze Geïnformeerde Vergelijking »

Premieberekening autoverzekering »
 
Wat als ik mijn premie niet op tijd betaal?
 
Bij het afsluiten van een verzekering bent u aan het begin van de overeenkomst premie verschuldigd zodat u er zeker van kunt zijn, dat u bij een (gedekte) schade ook daadwerkelijk verzekerd bent. Betaal op tijd, zo voorkomt u dat u onverzekerd bent.

Lees verder »
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruyterkade 139 1011 AC Amsterdam