Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie! Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen, klik dan hier
 
Keuze zorgverzekering 2015
 
Budgetpolis, naturapolis of restitutiepolis?
 
Een budgetpolis is feitelijk een uitgeklede naturapolis. Een naturapolis is een zorgverzekering waarbij de zorgverzekeraar de kosten betaalt van behandelingen door zorgverleners waarmee een contract is afgesloten. In de regel zijn dat de meeste zorgverleners zoals de reguliere ziekenhuizen, artsen, therapeuten en apotheken. De budgetpolis beperkt het aantal zorgverleners waarmee én beperkt het aantal behandelingen waarvoor een overeenkomst is afgesloten.

Lees verder »
 
Bespaartips zorgverzekering 2015
 
Het einde van het jaar is een goed moment om na te gaan of u alles heeft gedaan om de kosten voor de zorgverzekering zo laag mogelijk te houden. Negen tips om de zorgpremie te verlagen voor u op een rij gezet.

Naar de bespaartips »
 
Collectieve kortingen 2015
 
Ook voor 2015 en daarmee voor het 10de jaar op rij bieden wij u de hoogste kortingen met 9% op de basisverzekering en 20% op de aanvullende pakketten van Delta Lloyd. Maar ook bij ONVZ - opnieuw tot beste zorgverzekeraar van Nederland uitgeroepen - hebben wij hoge kortingen bedongen. 4% op de basisverzekering en 8% op de aanvullende verzekeringen voor iedereen. Bent u ingeschreven in de KvK dan bedraagt de korting zelfs 8% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende pakketten.

Naar kortingen zorgverzekering 2015 »
 
Winterbanden zijn verplicht
 
In veel Europese landen is het verplicht om met winterbanden te rijden. Het gaat dan om het rijden tijdens winterse omstandigheden waaronder ijzel en sneeuw.

Naar de lijst met landen »
 
Open tijdens de Feestdagen!
 
Dit jaar vallen de feestdagen op doordeweekse dagen. Om u toch maximaal de gelegenheid te geven om de tijd te hebben een keuze te maken voor uw zorgverzekering, zijn wij ook in het weekeinde bereikbaar. Doordeweeks van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 2.

Op zondag 28 december zijn wij bereikbaar van 10 tot 2!

Uiteraard kunt u altijd een bericht bij ons achterlaten. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Naar klantenservice »
 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.

U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruijterkade 139 1011 AC Amsterdam