Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Probeer anders de webversie!
 
United Insurance Nieuwsflits
 
Wij waarderen onze vaste klanten
 
Meestal leest en hoort u dat vooral voor nieuwe klanten hard wordt gelopen met het ene aanbod nog mooier dan het andere. Bij United Insurance denken wij daar anders over. Wij zijn blij dat u klant bent en doen ons best om u ook als klant te behouden!

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe service: de Geïnformeerde Vergelijking. Daarmee zorgen wij dat u via United Insurance altijd het beste aanbod heeft.

Ruim voordat uw autoverzekering wordt verlengd halen wij deze door onze vergelijker. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link naar de resultaten. Hebben wij een beter aanbod dan kunt u direct en zonder kosten overstappen naar ons betere aanbod.

Wij waarderen het nou eenmaal als u klant bij ons blijft en dat laten wij graag zien!

Lees verder »

 
Tellen schadevrije jaren van een leaseauto ook mee?
 
Als u in een leaseauto rijdt, kunt u de leasemaatschappij om een lease-verklaring vragen. Hierin staan uw opgebouwde schadevrije jaren. Er zijn verzekeraars die op grond van deze verklaring bonuskorting op uw autoverzekering geven. De geldigheidsduur van de lease-verklaring bedraagt bij vele verzekeraars één jaar. U moet de lease-verklaring aansluitend gebruiken op de beëindiging van een eerdere autoverzekering. Op die manier kunt u de schadevrije jaren bij elkaar optellen. Hierdoor kunt u nog meer premiekorting krijgen. Normaal gesproken mag echter nooit een gat van langer dan één jaar tussen zitten maar wij zullen daar wat soepel mee omgaan en uitgaan van maximaal 3 jaar.

Autoverzekering berekenen »

 
Is mijn opstalverzekering bij verhuur nog geldig?
 
Een woning verhuren omdat de woning nog niet is verkocht, is een manier om de dubbele woonlasten te verlagen. Wanneer u besluit om uw woning te verhuren dient u dit aan de verzekeraar te melden. Het risico verandert omdat de woning niet meer uitsluitend voor eigen bewoning wordt gebruikt. Als u dit niet meldt, kan het zijn dat een schade wordt afgewezen. Zorg ervoor dat u een schriftelijke bevestiging krijgt waarop de verhuur van de woning staat aangetekend. Als u de woning aan één gezin (één huishouden) verhuurt, levert dit over het algemeen geen problemen op. Let op: als u uw woning aan bijvoorbeeld 3 of 4 studenten wilt verhuren, geef dit dan duidelijk aan de verzekeraar door. In de standaardvoorwaarden wordt vaak kamerverhuur of verhuur aan verschillende bewoners uitgesloten.

Woonverzekering berekenen »

 
Autoverzekering opnieuw 5 sterren kwaliteit
 
Onafhankelijke marktonderderzoeker MoneyView beoordeelde de autoverzekering op alle mogelijke kenmerken en gaf de United Insurance autoverzekering opnieuw de hoogste rating van 5 sterren voor Kwaliteit. Na 2012 voor het tweede jaar in successie.

Lees verder »

 
Bevestiging
U ontvangt deze nieuwsbrief op voorbeeld@klap.com omdat u interesse heeft getoond in onze dienstverlening.

Wilt u geen informatie en aanbiedingen meer ontvangen?

klik dan hier
 
Tevreden?
Als u een vraag niet kunt vinden op onze website, dan staat een team van specialisten voor u klaar.


U kunt onze adviseurs direct per telefoon chat en e-mail bereiken.

Klantenservice »
 
 
Nike shop bij UnitedInsurance.nl
 
 
 
 

 

     

United Insurance

020 - 79 57 999 - Postbus 10167, 1001 ED, Amsterdam

Bezoekadres De Ruyterkade 139 1011 AC Amsterdam