let's buy it together Wij zijn nu geopend 020 79 57 999

Hoogste Delta Lloyd korting 2018

Met 9% korting op de Delta lloyd basisverzekering én tot 20% (25% op Extra!) korting op aanvullende verzekeringen de goedkoopste aanbieder van Nederland.

Bereken Delta Lloyd zorgpremie

Bent u al bij Delta Lloyd verzekerd?

U bent verzekerd bij Delta Lloyd en wilt ook in 2018 fors besparen op de premie? En dat zonder dat u een nieuwe verzekering hoeft aan te vragen? Vul het Online Overstapformulier in en verstuur het naar ons. In één minuut bespaart u tot wel honderden euro´s per jaar.

U stapt zonder gedoe over naar United Insurance. Met 9% en 20% (25% op Extra!) korting bent u in 2018 al verzekerd vanaf € 108,82 per maand (€ 92,15 bij € 500 extra vrijwillig eigen risico). Bij United Insurance profiteert u van de hoogste kortingen op uw zorgverzekering. Heeft u elders een Delta Lloyd zorgverzekering afgesloten? Stap dan nu over en profiteer direct van de laagste premie.

Naar het online kortingsformulier

Dekkingsvergelijker 2018

Deze pakketvergelijker geeft u een overzicht van de vergoedingen in 2018 van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Zo kunt u de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken.

Dekkingsvergelijker 2018

Daarom Delta Lloyd bij United Insurance

  • 9% korting Delta Lloyd restitutie
  • 20% korting Delta Lloyd aanvullend
  • Bestaande verzekerden bij Delta Lloyd profiteren ook van de hoge kortingen
  • Altijd acceptatie aanvullende pakketten Start, Extra, Compleet, Comfort, Top
  • Altijd acceptatie voor TandenGaaf € 250 en € 500*
  • 14 dagen bedenktijd
  • Opzegservice automatisch bij de aanvraag

* Voor TandenGaaf € 1000 nemen wij u non-selectief over op basis van een kopie-polis van een bestaande tandartsverzekering van € 1000 of hoger.

Bereken Delta Lloyd zorgpremie
Home Premie berekenen Mijn polismap Menu