United Insurance home
Delta LloydZorgverzekering › Best Doctors®

Best Doctors®

Een tweede arts geeft zijn mening over een diagnose of over een behandelvoorstel van uw eigen arts. Dat kan u meer vertrouwen geven, u sterken in de gedachte dat u er alles aan heeft gedaan of u een bevestiging geven dat het ingezette behandelplan de juiste is.

Wat is het?

Stelt u zich eens voor; u hebt last van nekklachten maar uw arts zegt dat er niets aan te doen is. Of uw zoon heeft eczeem en moet maandenlang hormoonzalf gebruiken. U vraagt zich af of dit wel goed is.

Voor dit soort vragen over de beste behandeling of de juiste informatie heeft Delta Lloyd Best Doctors. Hier kunt u een second opinion, ofwel een tweede mening krijgen.

Dat is een advies, uitspraak of diagnose van een medisch specialist van Best Doctors. Best Doctors is een uniek wereldwijd netwerk van 50.000 internationale medisch topspecialisten. Ze zijn als beste verkozen door collega-specialisten. En ze hebben specialisaties in 40 vakgebieden, die weer zijn verdeeld in 430 subcategorieën.

Zo hebt u als klant van Delta Lloyd altijd de meest geschikte topspecialist aan uw zijde. Als klant van Delta Lloyd betaalt u voor deze service niets extra´s. Wel is het eigen risico van toepassing.

Kan iedereen bij Best Doctors® een tweede mening vragen?

U kunt gebruik maken van Best Doctors® als u een Delta Lloyd Zorgverzekering Natura of Restitutie heeft.

premie berekenen

Hulp Nodig?

Bel 020 - 79 57 999

nu: Gesloten
vandaag (21-04): Gesloten
morgen (22-04): Gesloten
overmorgen (23-04): 8:30 tot 18:00

Whatsapp 06 - 28 56 30 70

Zorgverzekerden beoordelen ons met een:


Reviews ›
8,654 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.

Switch to English