United Insurance home

De beste bestelbusverzekering sluit u hier af

Uw huidige bestelbusverzekering kan echt goedkoper! Waarom zou meer betalen als u nu een erg goede èn goedkope polis bij United Insurance kunt afsluiten? We geven een flinke korting op de premie als u vandaag nog een bestelbusverzekering bij ons afsluit. Lees ook de reviews van verzekerden die u reeds voorgingen.

premie berekenen

Onze aantrekkelijke premies vergelijken wij elke dag met andere autoverzekeringen. Zo zorgen we er voor dat onze premies altijd tot de laagste behoren.

Kenmerken

In Nederland ben je verplicht om de bestelbus te verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid. Maar er kan ook schade ontstaan aan de eigen auto, of inzittenden kunnen gewond raken. Dan is het goed om te weten dat onze autoverzekering uitstekende dekkingen combineert met hoge no-claimkortingen.

Voor wie

Bestelauto's met een totaalgewicht van niet meer dan 3.500 kg en autobusjes ingericht voor het vervoer van maximaal 8 personen, exclusief de bestuurder.

Bestelautoverzekerden beoordelen ons:


Reviews ›
8,321 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.