United Insurance home

Aanvullende dekkingen bestelautoverzekering

Met de bestelautoverzekering van United Insurance heeft u de keuzevrijheid van 3 vertrouwde dekkingsvormen en 5 aanvullende dekkingen die de verzekering compleet maken.

premie berekenen

Accessoiredekking

Indien u voor uw bestelauto een Casco of een Mini-Casco dekking hebt gesloten, geldt deze dekking alleen voor de bestelauto zoals deze door de fabriek is afgeleverd. Alle latere toevoegingen en aanpassingen, zoals een nieuwe autoradio, trekhaak, of bedrijfsspecifieke aanpassingen, zijn te verzekeren door het afsluiten van de Accessoiredekking.

Dekking Ladingschade

Met deze aanvullende dekking kunt u de vervoerde handelsgoederen en bedrijfsuitrusting verzekeren die met de bestelauto worden vervoerd. Voorbeelden zijn een bakkerij die zijn eigen brood naar een klant of een ander filiaal vervoert of een bouwbedrijf dat zijn gereedschappen in de bestelauto meeneemt. Wij raden u aan uw bestelauto te voorzien van beveiliging SCM klasse 3. Bij diefstal wordt met deze beveiliging uw eigen risico niet verhoogd.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Deze dekking keert een vast bedrag uit als een inzittende (inclusief de bestuurder) door een ongeval met de bestelauto overlijdt of invalide wordt. Daarbij is niet van belang wie aansprakelijk is voor het ongeval. Bij volledige invaliditeit wordt het volledige daarvoor verzekerde bedrag vergoed, bij gedeeltelijke invaliditeit een deel van dat bedrag.

Schadeverzekering voor Inzittenden

Deze dekking vergoedt de schade die een inzittende heeft door een ongeval met de bestelauto, ongeacht wie voor dat ongeval aansprakelijk is. Belangrijk aan deze dekking is dat er ook wordt uitgekeerd aan de bestuurder, als die zelf aansprakelijk is voor het ongeval. De schade kan materiële schade betreffen en letselschade. Schade aan het voertuig zelf wordt niet vergoed.

Rechtsbijstanddekking

Deze dekking verleent (vooral juridische) bijstand bij geschillen die kunnen ontstaan als de bestelauto aan het verkeer deel neemt. Zo kan er bijstand verleend worden om schade op de schadeveroorzaker te verhalen.

premie berekenen

Bestelautoverzekerden beoordelen ons:


Reviews ›
8,321 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.