United Insurance home

Uw youngtimer goed verzekerd

Wat is een youngtimer? Meestal wordt hiermee een auto bedoeld die nog geen oldtimer is maar wel als liefhebbersauto gebruikt wordt. Gebruikelijk is om een auto die ouder is dan 15 jaar en jonger dan 25 jaar met aantrekkingskracht voor liefhebbers een youngtimer te noemen. Vanwege de fiscaal aantrekkelijke regels voor ondernemers zie je steeds vaker de keuze voor een youngtimer - met wel alle hedendaagse luxe - boven een zwaar belaste nieuwe auto.

Heeft u een youngtimer en u wilt deze tegen een zeer goed tarief verzekeren? En wilt u profiteren van alle voordelen en van de aantrekkelijke premie? Ook een youngtimer verdient natuurlijk een uitstekende verzekering. Bereken direct de premie voor de youngtimer autoverzekering.

premie berekenen

Voordelen

Heeft u een vraag aan ons? Chat of bel nu met één van onze adviseurs.

Wist u dat u met een Youngtimer fiscaal voordeliger uit bent, want u betaalt u niet de zakelijke bijtelling van 25% over de oorspronkelijke cataloguswaarde, maar 35% over de dagwaarde (vaak is dit de factuurwaarde).

Autoverzekerden beoordelen ons:


Reviews ›
8,5345 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.