United Insurance home

Ruitschade online melden of via 040-29 67 139 bij Carglass

Helaas werkt de afspraken link van Carglass niet meer naar behoren en verzoeken u deze link te gebruiken. Wij werken aan een duurzame oplossing.

Indien de applicatie voor het maken van de afspraak niet of niet goed opent, kunt via deze link de appicatie in een nieuw venster openen.

Ruitschade is een veel voorkomende schade aan een auto. We kunnen ons voorstellen dat u op zo´n moment het probleem zo snel en zo goed mogelijk verholpen wilt hebben. Daarom werken wij graag samen met een ruitspecialist als Carglass. Dat doen we al jaren. Zij helpen u waar en wanneer het u uitkomt. Via bovenstaande module of telefonisch (dag en nacht bereikbaar, handig ook bij inbraakschade) maakt u heel eenvoudig een afspraak voor deze service. Dat kan bij u thuis, op het werk of bij een vestiging van Carglass bij u in de buurt.

Een sterretje in de voorruit wordt gerepareerd met HPX3-hars. Met behulp van deze unieke hars wordt uw voorruit weer op oorspronkelijke sterkte gebracht en voorkomt u doorscheuren van de ruit en een duurdere vervanging (en daarmee de kosten van het eigen risico). Pas als reparatie niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij een grote barst, gaat Carglass over tot vervanging van de ruit. Bij sommige schades in het gezichtsveld van de bestuurder zal vervanging geadviseerd worden. Op zowel reparatie als montage van een nieuwe autoruit geeft Carglass levenslange garantie.

Dankzij uw verzekering van United Insurance betaalt u voor reparatie bij Carglass van een sterretje helemaal niets. Wij regelen voor u de betaling van de factuur, zodat u niets hoeft voor te schieten. Bij vervanging van de voorruit betaalt u enkel de helft het overeengekomen eigen risico.

En daarom kiest United Insurance bewust voor de service van Carglass. U heeft de zekerheid dat u goed geholpen wordt en snel weer onderweg bent. Uw tevredenheid is ons immers veel waard!


© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.