United Insurance home

Pechhulp Nederland - exclusief bij de autoverzekering

Pech met uw auto komt altijd op het verkeerde moment. We snappen dat u in no time weer mobiel wilt zijn. Onze module Pechhulp Nederland zorgt daarvoor. We werken namelijk nauw samen met verschillende pechhulpverleners die voor u klaar staan. Vanaf € 59,10 per jaar.

En is uw auto niet binnen 24 uur gemaakt? Dan ontvangt u 3 werkdagen lang een vervangende auto.

Let op: U kunt deze aanvullende verzekering niet afsluiten als u al met pech onderweg staat.

Vraag direct aan ›

Met de module Pechhulp Nederland kunt u rekenen op:

Nog niet overtuigd?

De concurrentievergelijking

Aanbieder Woonplaatsservice Jaarabonnement  
United Insurance (vanaf bij Delta Lloyd) inclusief € 59,10  
Routemobiel inclusief € 77,95  
ANWB inclusief € 92,29  
Ditzo* inclusief € 83,00  

De vergelijking is een momentopname en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
*Er is slechts recht op 1 maal hulp in een periode van 2 jaar.

Wat is verzekerd?

1. Bij de meeste andere pechhulp-services bent u als persoon verzekerd voor hulp aan uw voertuig. Daarintegen verzekeren wij de auto voor pechhulp! Dat is juist handig als meerdere personen regelmatig in uw auto rijden.

2. Een reparatie van de auto, die het mogelijk maakt om een reis voort te zetten of te beginnen. U betaalt direct voor onderdelen, brandstoffen en dergelijke die de hulpverlener levert.

3. Transport van de auto, inclusief aanhanger of caravan, naar de dichtstbijzijnde plaats waar kan worden gerepareerd of naar een door u te bepalen adres in Nederland. U komt voor deze dekking in aanmerking als het voertuig niet ter plekke (provisorisch) gerepareerd kan worden en het technisch niet mogelijk of verantwoord is om met het voertuig verder te rijden.

4. Vervoer van de bestuurder en de passagiers naar de plaats waar de auto kan worden gerepareerd. Is de afstand minder dan 50 kilometer, dan hebben de bestuurder en passagiers recht op een taxi. Anders wordt een vergoeding toegekend voor het OV.

5. Een vervangende auto voor maximaal 3 werkdagen bij reparaties die langer dan 24 uur duren. Inclusief feestdagen en weekenden tussen de werkdagen.

Wat is niet verzekerd?

1. Wanneer u al voor het begin van de reis had kunnen voorzien dat tijdens de reis een beroep op hulpverlening gedaan zou moeten worden.

2. Als een APK-keuringsbewijs vereist is en dit voor het verzekerde voertuig ontbreekt op het moment waarop de storing aan de auto is ontstaan.

3. Als de storing aan de auto het gevolg is van zo'n slechte staat van onderhoud en/of overbelasting, dat het uitvallen van het voertuig redelijkerwijs was te voorzien.

4. Als de storing aan de auto ontstaan is aan een gebrek dat al eerder is geconstateerd en waarvoor al eerder hulp is verleend, maar dat desondanks niet deskundig is hersteld.

Premie

U betaalt voor de Pechhulp Nederland module vanaf € 53,75 per jaar inclusief 21% assurantiebelasting. Dit is inclusief de unieke en extra United Insurance korting! U vindt deze Pechhulp service dan ook nergens goedkoper.

Deze module is alleen af te sluiten bij een United Insurance autoverzekering heeft.

Vraag direct aan

Bij de aanvraag voor de autoverzekering kunt u de module aanvragen.

Heeft u al een autoverzekering via United Insurance? Dan kunt u de Module Pechhulp Nederland aanvragen door via Mijn United Insurance een wijziging door te geven.

Of u stuurt een e-mail onder vermelding van ´PECHHULP JA´ aan info@unitedinsurance.nl. Vergeet niet uw polisnummer of kenteken daarbij te vermelden. Wij verzorgen de uitbreiding Pechhulp Nederland dan per direct.

Let op: U kunt deze aanvullende verzekering niet afsluiten als u al met pech onderweg staat.

Vraag direct aan ›

Pech met de auto? Meteen geholpen!

Autopech?

Heeft u autopech? Bel met de Helpdesk Pechhulpdienst:


026 - 400 23 90

(Voor verzekerden met Pechhulp Nederland)


Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.