United Insurance home

Nieuws

Auto Inzittendenverzekeringen

2010-08-09

Aanvullend op de ´gebruikelijke´ WA- en cascoverzekeringen voor auto´s kunnen ook verzekeringen ten behoeve van inzittenden van de auto worden gesloten.

Deze verzekeringen keren uit bij schade aan inzittenden en bestuurder (bijvoorbeeld bij ongevallen) zonder te kijken naar wie er daadwerkelijk aansprakelijk is. Er zijn 2 soorten inzittendenverzekeringen: de Ongevallenverzekering voor inzittenden (OVI) en de Schadeverzekering voor inzittenden (SVI)

De OVI keert bij overlijden van een inzittenden een bedrag uit aan de nabestaanden. Als er sprake is van blijvende invaliditeit van de zwaargewonde bestuurder of inzittende, dan heeft hij recht op een uitkering. De hoogte van deze uitkering is afhankelijk van de mate van invaliditeit en de hoogte van het verzekerde bedrag.

De SVI keert geen van te voren overeengekomen bedrag uit, maar vergoedt de werkelijk geleden schade. Hierbij kunt u denken aan medische kosten, inkomensderving, schade aan kleding, etcetera. Meestal wordt er vergoed tot maximaal het verzekerd bedrag.

Vaak wordt ons de vraag gesteld: ´Welke verzekering kan ik het beste sluiten, OVI of SVI?´. Dat hangt af van uw wensen, luidt dan ons antwoord. De verzekeringen zijn totaal verschillend en hebben elk een andere doelstelling. Staat u ook voor deze keuze? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer, zodat u de juiste keuze kunt maken: OVI, SVI of allebei.

Hulp Nodig?

Bel 020 - 79 57 999

nu: Gesloten
vandaag (24-03): Gesloten
morgen (25-03): Gesloten
overmorgen (26-03): 8:30 tot 18:00

Whatsapp 06 - 28 56 30 70

Klanten beoordelen ons met gemiddeld:


Reviews ›
8,22987 reviews

Algemeen

Producten

Verzekeraars

Netwerken

© Copyright 2005 - 2018 United Insurance | Bel: 020 - 79 57 999 | Volg ons op Twitter | Powered by Klap b.v. Adfiz logo  KIFID logo  NVGA logo  RMIA logo

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.